Wie won de Gouden RadioRing 2021?

Wie won de Gouden RadioRing 2021?

Qmusic-programma ‘Mattie en Marieke’ wint Gouden RadioRing 2021. Radioprogramma De radioshow van dj’s Mattie Valk en Marieke Elsinga kreeg de meeste stemmen van het publiek. Annemieke Schollaardt en Bram Krikke wonnen de Zilveren RadioSterren voor beste vrouwelijke en mannelijke presentator.

Wie heeft de RadioRing gewonnen?

Jan-Willem Start Op heeft de Gouden RadioRing 2020 gewonnen! Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte maken volgens de luisteraar het beste radioprogramma.

Wie wint de RadioRing 2022?

De ochtendshow Mattie & Marieke (Qmusic), van Mattie Valk en Marieke Elsinga, is de winnaar van de prestigieuze Gouden RadioRing. Het duo nam de prijs voor het beste radioprogramma in ontvangst tijdens het zestiende Gouden RadioRing Gala in De Vorstin in Hilversum.

Hoe laat RadioRing?

Donderdagavond 27 januari om 20.00 uur gaat de 16e editie van het Gouden RadioRing Gala van start. Naast de Gouden RadioRing worden ook de publieksprijzen voor favoriete radiopresentator- en presentatrice (Zilveren RadioSterren) en de Gouden Podcast voor podcast van het jaar uitgereikt.

Wie heeft de RadioRing gewonnen 2020?

Het programma Jan-Willem Start Op heeft vanavond de felbegeerde Gouden RadioRing van 2020 gewonnen. Mattie Valk won de Zilveren RadioSter Man. De prijs voor Zilveren RadioSter Vrouw ging naar Marieke Elsinga, die er vorig jaar ook al met de winst vandoor ging.

Wie wint RadioRing?

De ochtendshow Mattie & Marieke (Qmusic), van Mattie Valk en Marieke Elsinga, is de winnaar van de prestigieuze Gouden RadioRing. Het duo nam de prijs voor het beste radioprogramma in ontvangst tijdens het zestiende Gouden RadioRing Gala in Hilversum.

Wie wint de RadioRing?